Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/load.php on line 651 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-includes/theme.php on line 2241 Ulrika Davidssons kokbok om 5:2 - Allt om 5:2-dieten Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/formatting.php on line 4358
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/formatting.php on line 4358

Ulrika Davidssons kokbok om 5:2

Ulrika Davidsson, kostrådgivare som tidigare gett ut mängder av böcker om GI och LCHF har nu gjort en bok med recept på mat som passar för fastedagarna i 5:2-dieten.

Ulrika Davidssons kokbok om 5:2-dieten
Till skillnad från andra, utländska, kokböcker om 5:2 så är denna anpassad för svenska förhållanden och har ingredienser som är enkla att hitta i våra affärer. Boken innehåller 100 recept för olika typer av måltider. Recepten är enkla och har fina bilder.

Recepten är i de flesta fall beräknade för fyra personer vilket ibland kan vara opraktiskt om man inte vill frysa in portioner inför andra fastedagar.

Jag tycker att det här den just nu bästa kokboken om 5:2-dieten som finns ute i bokhandeln. När man är ny på tänket kring 5:2 är det en bra hjälp att ha hemma för inspiration och för att få känsla för hur mycket mat man kan äta för några hundra kalorier.

Läs mer och köp boken här

Författare: karin

Dela detta inlägg på
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/html/wp-includes/formatting.php on line 4358